NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, September 14, 2011

Super Gorgeous in Yumetenbo !

Salam kawan-kawan.


Momoy found something that make me speechless. A super gorgeous yukata in short version. Never seen before (short version). This gorgeous cost around RM 485 at Yumetenbo, a gyaru site. What do u think?














Wear it with Ageha style look = demm cute !







4 in 1 set - yukata, hair accessory, pouch and obi. Ahh... No geta. Sadly, the site is all in Japanese. Okay google translater, Momoy need you.



8 Comments
Comments

8 tukang comment:

Odah + One = OdahOne said...

comel MOMOY baju kimono ni...tapi tak tau nak pakai time bila ek?...kalo dh kwen bleh pkai tnjuk kt husband...hoho...org laki mmg rmi yg minat kat awek jepun yg cmel2 ni...

.::: Princess MOMOY :::. said...

itu bukan kimono dear. tu yukata
kimono normally hanya orang tua-tua saja yang pakai, dan waktu weeding
kimono dari silk

yukata tu untuk teenage dan orang muda-muda
kain dari Japan cotton yang sangat2 berkualiti dan mahal

Liquid said...

bule suruh wife pakai ni....

eh lupe...


xkawin lg eheheheehehe

Odah + One = OdahOne said...

oic...baru pakcik tau...ku fikirkan kimono...tq MOMOY bg xplanation...yukata...wakata...diapunkata...hoho...

caliph shuriken said...

produk jepun lagi.. nice ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@lIQUID
haisshh... situ plak dia pikir

@ Odah + One = OdahOne
=)

@ caliph shuriken
yukata memang asal jepun cuma ni ada transformasi sikit
short version

ingat nak simpan untuk cosplay tahun depan

cominica said...

sooo cuuuteeeee, I'm thinking to make a cute kimono style like this too for my clothing line :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ cominica
really? wow... u must post them yea ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!