NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Monday, September 5, 2011

Korang suka tak cute earring?





Salam kawan-kawan.

Sebab ramai kawan-kawan Momoy admirer earing Momoy yang cute-cute dan Momoy banyak dapat soalan yang bertanya di mana Momoy beli earring (subang) tu. So Momoy create entry ni. Hope korang puas hati ye.




Soalan pertama : Hey Momoy, mana u beli earring cute-cute tu semua eyh?
       Momoy said : Kat KL Central je.
 
Soalan kedua : Mahal tak Momoy?
 
Momoy said : Murah je dear. 1 pair cuma RM 4 je. Tapi kalau beli 3 pairs cuma RM 10. Semua comel-comel.



Okay. Momoy tahu korang mesti cakap apa class pakai barang murah kan? Tapi Momoy tak kisah asalkan menang gaya. Lagi pun earring ni boleh pakai dengan t-shirt untuk nampak extra cute kan. Yela. Dari kosong je tanpa aksesori ye tak? So berbaloi apa biarpun harga murah.


Momoy baru top up earring Momoy ni. Momoy kalau ke KL Central wajib Momoy beli earring ni. Ni earring yang baru Momoy beli semalam. Hoho... Comel tak?




Pink - Light Pink Floral

Xmas d ^^

Yellow floral with pearl

Ola ! I'm Bunny ^_^

Chiffon floral

Close up. Cute !

Beli dua warna- pink & white

Blue floral
Cute blue bow. So kawaii ~~

Momoy wearing cute pink bow earring ^^


Sekarang, korang dah tahu kan rahsia Momoy? Jadi, tunggu apa lagi. Jom ramai-ramai gi serbu kedai comel tu. Haishh... lepas ni kena minta minta komisyen ni sebab tolong promote kedai aksesori dia. Haha...



11 Comments
Comments

11 tukang comment:

EnciK AxixOu said...

uih . Bnyk beno . Boley dh 2 bukak kedai . Btl r kn . Wt pe beli bende mahal kalau kita boley dapat yg murah . Kalau free lagi bagus . Hehende mahal kalau kita boley dapat yg murah . Kalau free lagi bagus . Hehe

kyo said...

cutenya... teringin nak pakai..tapi kulit alergik la..huhuu...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ EnciK AxixOu
selamat hari raya bro
lama tak nampak =)
murah jer beli banyak pun tak pe
nak pakai ngan tee je

@kyo
ala.. sian sis
sis ni tinge mahal nih.
layan gold jer. hihi

Odah + One = OdahOne said...

cute kan earing yg jual kt kl sentral ni...xtau nk pilih yg mana satu rasa mcm nk angkat semua skali jek...xkesahlh pakai earing murah asalkan pndai bergaya ok jek..tapi ada statement yg ckp kalo pki earing murah ni nnti telinga gatal...hoho...alergic kot

caliph shuriken said...

koleksi bunny pun ada ek, hukk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Odah + One = OdahOne
sape2 yang elergi mmg gatal2
kena pakai gold

@caliph shuriken
ye dear caliph. bunny tu sebab nampak cam comel jer. ngee ^^

cominica said...

cute earringsss :D

cominica said...

cute earringsss :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

@cominica
thx dear cominica

Nenacho☆ said...

Aww so cute accesories!! *__* I love flowers!!! Thank you so much !! you're so kind!! >___<

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Nenacho☆
Yeah. All grayu love flowers <3
Thx for reading dear Nenacho =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!