NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, September 13, 2011

Hampir-hampir menjadi gila







Aargghhh !!!

Arghhhh !!!

Aaaarrrggghhhhh !!!




Momoy hampir-hampir jadi gila gara-gara...



[61% OFF] RM19 Hair Cut + Hair Wash + Hair Blow Worth RM49 and Further 30% Off for Coloring, 50% for Hair Treatment and 50% for Perming / Rebonding from Cheepzz by Gold Cut Hair Salon







Tengok saja ada offer pasal rambut tu dari Super Deals, mata Momoy dah blink-blink. Sebab gila-gila dapat berjimat so Momoy beli sampai 2 kopun. 








Plan nak guna next month dan hujung tahun nanti. Haishh.... Tak sabar nak guna nih. Nak nampak stylish tapi dalam masa yang sama dapat jimat banyak! *Senyum sampai telinga. 

8 Comments
Comments

8 tukang comment:

caliph shuriken said...

jgn laa gila, nanti x smpat nk guna kupon tu ;p

kyo said...

ingatkan apalah tadi..momoy buat gempak yer..hihhi

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ caliph shuriken
betul juga eyh. hihi...

@kyo
=)
sebab spend untuk rambut agak banyak juga sis
50% off untuk color tu yang jadi gila sket

Liquid said...

murah nye.... nak wat jgk lah hahahahaha

Odah + One = OdahOne said...

nseb baik hampir2 jek & blum jadi gila lg ek...wat rambut elok2 MOMOY jgn wt rambut mcm org gila tau...hoho...nnti update gambo rambut tbaru k

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Liquid
tu la. cepat la g deal
nnt takut deal tu habis lak dear

@Odahone
okies dear
tapi lambat lagi nih
tunggu cuti baru leh balik kl

.:Bicara Hidup:. said...

Assalam.... kecian pasal ambut pun nak gila kah momoy...huhuhuhu.... wat ambut tu yang stail lah yer... ley lah uploud pic nnt... msti cantek punya tu kan... huhuhu...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ .:Bicara Hidup:.
ok dear BH =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!