NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, July 27, 2011

Wednesday Wordless | Cute Paperdoll





Ingat tak?





Paper doll - Google

7 Comments
Comments

7 tukang comment:

princess ayu said...

ingat..hehe slalu main time kecik2...wordless wednesday cni pulak http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/2011/07/4-wordless-wednesday.html

kyo said...

owh.. mainan masa kecik2 dulu.. skang ada jual lg ke??

saiazuan said...

adik perempuan time dia kecik dlu dia suka main

caliph shuriken said...

dear layan lagi ka menan cmni? hukk...

~RizaL~ said...

haha.. rm1 sat kan.. hehhehe

http://hanyaaku91.blogspot.com/2011/07/tukar-kembali-ke-style-chatbox-fb-yg.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ princess ayu
yer. fove game kecik2 dulu nih

@kyo
ntah la
tak tahu
kalau ada pun , ntah bebudak sekarang nak main ke tak

@saiazuan
hihi...tumpang sekaki tak

@ caliph shuriken
hihi...tak laa...cuma saja nak imbas kenangan

@Rizal
yer... RM1 dah dapat kertas keras sikit- kualiti laa... hihi

||aLeaSaRa|| said...

wahhhh ingat..ingat.kite ni dr kecil suka lukis kartun.kalau kite beli paper doll kat kedai,dah jemu dgn baju tu,kite lukis sendiri kat manila kad,color cantik2 dan pakaikan kat patung tu.siap kite buatkan rumah lagi guna manila kad,tau!

skrg jarang jumpa kedai yg jual,kesian kat girl kite yg kembar tu.apalagi dikerahnyalah tgn mamanya ni hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!