NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, July 27, 2011

Jawapan Fun With Momoy #1





Salam kawan-kawan.


Semalam Momoy ada buat simple kuiz di entry Fun with Momoy #1. Kepada korang yang sertainya Momoy ucapkan terima kasih. Dan sekarang masa yang ditunggu-tunggu iaitu jawapan dan pemenang. Oh ya. Soalan semalam adalah meneka gambar ni.



Apa benda ni eyh rasa-rasanya? *garu kepala

Sebelum itu jom kita lihat jawapan blogger yang join: 
kyo - rantai juntai
caliph shurikenbola LED utk party
ubiangklong
beLLa - gula-gula
Sarkasiz - bola perhiasan kaca
 Maicher - kuih raya
 hamzah ian - subang


Jawapannya adalah rantai (necklace). Peneka yang meneka tepat adalah cik kyoTahniah ^^


Nanti Momoy upload picture penuhnya yer. Thx pada yang join ^^

7 Comments
Comments

7 tukang comment:

Maicher said...

argghhh. frustnyaa.. heh heh heh.
saguhati la momoy.

takde kerh?
kita kan kawan lama.
hew hew hew.
:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...takpe
nnt momoy buat lagi
saja2..
bak kata blogger caliph, happy hour

kyo said...

main tembak jer.. x sangka plak betul..tq momoy ..

caliph shuriken said...

congratz kpd pemenang ^^

besar ar rantai tu, kaler pink lagi, huh...

cominica-ai said...

i don't understand what you said, lol 8D

.::: Princess MOMOY :::. said...

@kyo
hihi... tu la tuah namanya sis
teka2

@ caliph shuriken
actually, xde laa besar gedabak macam dalam gambar tu =)

@ cominica-ai
=) just simple game dear

Odah + One = OdahOne said...

alamak OdahOne tak sempat nak meneka lah...mgu lepas busy bangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!