NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, December 1, 2011

Oh! My ZARA dah sampai




Salam kawan-kawan.





Pada tadi baru saja terima parcel yang direct shipping dari kilang Zara di Jakarta. Sebenarnya, tiap-tiap hari jugalah Momoy check status delivery parcel ni di Internet.






Inilah parcel yang ditunggu-tunggu.





Dari Jakarta Utara Indonesia




Welcome my gorgeous Zara. Kalau beli di butik harganya RM 197. Itu tak termasuk duit untuk bayar parking, minyak kereta, makan-makan (dah shopping wajib lapar) dan yang paling mahal- masa. Hey!  Masa itu emas kan?



Momoy dah tak sabar nak cepat-cepat balik kerja sebab nak try seluar baru tu. Siapa tak suka kalau dapat seluar branded dengan harga yang murah kan?. Oppss… Momoy lupa nak bagitahu. Momoy hanya bayar RM 55. Ya betul. RM  55 sahaja termasuk shipping. Murah kan?



Detail klik sini



Terdapat 6 warna yang Momoy rasa nak rembat kesemuanya. Tapi sebab time tu hujung bulan maka Momoy sambar satu saja la. Malas nak tulis panjang-panjang lagi so inilah seluar yang Momoy maksudkan tu.






Bahagian belakang 

Zip di depan. Terdapat butang dan cangkuk supaya lebih kemas =)


Zara Basic label | Made in Indonesia



Seluar tu adalah dari genuine dari Zara.  Sebenarnya seluar Zara ni Momoy beli dengan menggunakan online coupon dari Everyday. Langkah guna online coupon Everyday ni mudah sahaja. Sesuai dengan 5T falsafah perniagaan mereka iaitu: Topic | Talking | Tool | Taking part | Tracking



Bagi yang mencari tempat pelancongan, penginapan hotel, servis salun rambut, makanan, spa dan kecantikan dengan diskaun sehingga 90%, kawan-kawan boleh layari laman web Everyday.








P/s: Menanti masa untuk redeem kupon online yang lain pula =)


9 Comments
Comments

9 tukang comment:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wahh cik momoy cantik sgt, xtau lak zara pun boleh online camni nak cuba search lah jugak best2 thaz momoy yg sweet ya

Maicher said...

wahh. untungla dapat beli dengan harga murah.

tapikan haritu ada sale ZARA kat parkson. suma murah². 50%. memang bess.

:)

siti aida said...

bestnyeeeeeeeeeeeeee!!!! aida pun suke gak beli brh tru online. aida selalu tgk dealmates ngan groupon. best je shopping brg murah2.hehe

Odah + One = OdahOne said...

MOMOY ni mmg kaki shop online ek...jimat masa kan just klik jek brg smpi umh...xplu fkir nk parking kat mana duk dpn pc jek order brg...anyway nice seluar tu

cominica said...

wow, you bought it in Indonesia?? XD cool~

Nenacho☆ said...

Nice trousers!! *o* Zara has many great things, I totally love it!! *___*

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ **Bila Comel Jadi Comot**
yer. tapi jarang ada kat web =)

@ Maicher
bestnya. dah boleh bawak g keje dah ni

@ siti aida
betul2
sekarang dah banyak web yang buat deal dengan kupon

@ Odah + One = OdahOne
ye dear. actually suka online shopping sbb kadang ia tak ada dijual kat kedai.
thx dear =)

@ cominica
yea dear cominica =)
thx for reading

@ Nenacho☆
thx u dear nenacho =)

caliph shuriken said...

branded ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ caliph shuriken
ye dear caliph. dan untung dapat dengan harga murah saja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!