NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, August 16, 2011

Kecintaan Momoy: Ribbon/ Bow Hairband




Assalamualaikum kawan-kawan yang Momoy sayang.



Salah satu perkara kesukaan Momoy adalah ribbon atau bow. Boleh kata kebanyakan pakaian, handbag atau aksesori Momoy ada bow! Kenapa bow? Momoy berpendapat bow sangat-sangat cute dan comel. Tak perlu sarat dengan corak lain, dengan bow saja dah cukup beri statement pada gaya Momoy.


Lagi pun dalam Popteen, VIVI dan S-cawaii banyak model-model mereka yang gayakan bow hairband ni. Momoy pun tak terkecuali sukakan fesyen bow hairband ni. Ada banyak bow hairband dalam koleksi Momoy =)Tapi di bawah ni beberapa branded bow hairband hasil carian goggle yang menarik mata Momoy. Jom layan...





Hair accessory


Hair accessory (see more hair bow accessories)


Dorothy Perkins hair accessory


Dorothy Perkins hair accessory (see more red hair accessories)


Hair accessory


Hair accessory (see more headbands hair accessories)


Hair accessory


Hair accessory (see more headbands hair accessories)


Tasha hair accessory


Tasha hair accessory (see more hair bow accessories)





Bukan hanya fashion ribbon hairband ni untuk mereka yang freehair tapi juga bagi mereka yang bertudung (scarf) juga boleh gayakan. Lagi cute penampilan dengan bow hairband. Ingat tak penampilan comel Fatin Liyana yang sering gayakan bow hairpin dan hairband pada tudungnya? 





Malaysian Cute Famous Blogger - FATIN LIYANA



Gambar FL atas tu gayakan dengan bow hairpin tapi korang boleh ambil idea tu dengan bow hairband. Macam mana caranya? www.eightdesignsboutique.com ada tips bagaimana untuk gayakannya.




Picture source: www.eightdesignsboutique.com 



***************************************************************

Again... for those who love handmade bow hairband, Momoy wanna invite korang to join ‘Cominica Mini Giveaway’. Check it out. 





7 Comments
Comments

7 tukang comment:

BuLat i2 CirCLE said...

comey dh 2..ase2 ps neh nk kai bow gk r g keje..hahahahahah

kyo said...

cutenyaa......

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ BuLat i2 CirCLE
heheh... pakai ler ngan kemeja bro
tak siapa larang

@kyo
=)
thx sis sudi comment

cominica said...

I loveee bow and hair band too <3 <3
I have soo many of them right now.
btw thanks for joined, good luck okay! :D

kyo said...

upload lah bow koleksi momoy pulak...nak gak tgk..hehe :)

Ayie said...

liyana....commel le beliau.. hahaha

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ cominica
thx u dear cominica

@kyo
Insyallah. Kalau ada kelapangan nanti Momoy upload

@Ayie
Uh.... FL tu memang superb cute
dan bijak pula tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!