NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, October 4, 2011

Love The My Beauty Diary Face Mask Max!


Salam kawan-kawan.


Semalam selepas balik dari kerja Momoy ke Kuantan. Dari Kerteh-Kuantan makan masa 2 jam perjalanan disebabkan hujan lebat sepanjang jalan. Tujuan sebenar cuma nak ke Hong Leong bank sebab nak bayar kereta. Hasil dari  melencong ke Berjaya Megamall...




Inilah dia - My Beauty Diary mask!
Kawan-kawan tentu pernah dengar tentang beauty diary face mask yang sangat popular tu kan.



Momoy memang addicted sangat dengan My Beauty Diary mask.
So, 2 kotak yang mengandungi kesemua jenis My Beauty Diary mask ni telah Momoy rembat.



Clear packaging untuk mix My Beauty Diary lagi super cute berbanding dengan packaging untuk sejenis sahaja.


[Sekotak]
15 keping + 2 keping = kulit yang comel =)



Selesai cerita tentang mask. Di Kuantan tu juga, Momoy beli beberapa stuff yang pastinya ada unsur-unsur Korea dan Jepun. Tidak dilupa majalah Popteen kesayangan Momoy. Juga nak share stokin tidur Momoy yang baru lagi cute ni. FYI, Momoy memang dah biasa tidur berstokin comel. Tujuannya:



* Memang untuk comel ala-ala Korea/ Jepun gitu. Hishh...
* Mengekalkan atau mengunci losyen (lotion lock) selepas apply losyen sebelum beradu - untuk tapak kaki
* Kurang sejuk
* Tidur lebih nyenyak =)



Malas nak taip panjang-panjang. Korbankan masa lunch untuk taip entri ni. Hari ni memang sibuk dengan report dan site meeting. Sekarang tanpa membuang masa, Momoy persembahkan stokin bubum baru Momoy yang comel. Tadaaa....




 Kawaii socks =)



Kredit gambar Liz Lisa pijama ke petitbebuffetina
Pijama yang remind Momoy tentang Liz Lisa dalam washing machine =(


14 Comments
Comments

14 tukang comment:

Odah + One = OdahOne said...

stokin tu mmg tomei lh MOMOY...suka sgt...tido kalo xpakai stokin xsyoklh

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Odah + One = OdahOne
yay... betul tu
rasa selesa dan warm je kan dear =)

nazirah said...

wah tak taw pun pasal mask tu tetibe rasa nak p beli gak eyh mahal2 tak hee.. stokin tu gile comel .. alala ni yg jeles ni nak gak bole tak momoy? hee ;)

Anonymous said...

i had try Q10
the best ever mask
mind to post the rest?

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ nazirah
momoy suggest beli di kedai yang jual barangan korea/ jepun
atau online shop sebab lagi murah
Harga antara RM 2.50 - RM 4.00 persheet
depend on dealer.
kebanyakkan boleh beli ikut keping.


kalau beli di guardian mahal
1 sheet akan jatuh harga between RM5.90 hingga RM 13 (x ingat sangat) tapi mmg mahal

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Anonymous
hi Anonymous
thx for reading my page =)
okay. momoy will post it soon yea ^^

Pupel Liyana said...

banyaknyeee dye borong!!

cominica said...

what a cute mask! and those socks are so cute too :D

Nenacho☆ said...

OMG everything is so cute!! I need those masks!! *o*

caliph shuriken said...

uikks, dear ada keta ka? ;p

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Pupel Liyana
haha... tu la. boleh simpan lama
pakai 3 atau 2 kali jer seminggu
beli banyak murah-murah jer

@ cominica
thx u dear cominica =)
they most cute in real

@ Nenacho☆
=) hihi... go for it dear nenacho

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ caliph shuriken
uit... ngee

Maii said...

i love this mask ! my fav is chocolate and mix berry :)

Ismalia Ismail said...

beli dimana tu mask ? suka sangat tengok box dia comel la :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!